Schildercursus door Minno de Roo. Start 5 oktober 2017

Waar: Galerie 'Kunst op Vijf' Sallandsestraat 5 Coevorden. Voor wie: voor een ieder die zich in het tekenen en het schilderen wil verdiepen. Beginners zowel als gevorderden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wat komt er aan de orde: hoe zet je een schilderij op, verhoudingen en perspectief , materiaal gebruik van o.a. olieverf, acrylverf of pastel. Begeleiding: Individueel. Lestijd: donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Cursusduur: tien weken. Kosten: € 120.- excl. materiaal. Verdere inlichtingen: 0524-582478 of www.minnoderoo.nl

Mira Keuenhof expositie Zwart/Wit

Zwart Wit. Het CKC organiseert in januari en februari haar jaarlijkse Mira Keuenhof expositie'. Deze expositie, genoemd naar de in 2015 overleden initiatiefneemster, is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Coevorden. Iedereen die creatief bezig is, krijgt in de galerie “Kunst op Vijf” de gelegenheid zijn of haar werk ten toon te stellen. Dit jaar is het thema Zwart Wit. Tekeningen, foto’s, schilderijen of objecten, als het maar zwart wit is. Deelnemers worden verzocht een foto van hun werk te sturen naar de mail info@kunstcoevorden.nl. De inleverdatum is vrijdag 15 of 22 december tussen 13.30 en 16.00 uur. Het werk moet voorzien zijn van een deugdelijk ophang systeem. Voor ruimtelijk werk zijn sokkels aanwezig. Het werk hangt of staat voor eigen risico. Verdere inlichtingen ontvangt u na inschrijving. De deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Vergankelijkheid

Van 2 december 2017 tot en met 5 januari 2018 exposeren leden van het CKC met het thema Vergankelijkheid in de ruimste zin van het woord.

Kunst op Vijf

We hebben een totaal vernieuwde gevel!